Трък Експо 2022

Най -голямото изложение в България за тежки и лекотоварни автомобили, автобуси и специализирани превозни средства с инвестиционно предназначение Ви очаква от 16 – 18 юни 2022 г. в Пловдив на територията на „Международен панаир Пловдив”.

TRUCK EXPO 2022  идва с още повече мощ, технологични новости и иновации в сектора на тежката автомобилна индустрия.

Вижте последните модели на водещите марки тежкотоварни автомобили, лекотоварни от категория N1, производителите на ремаркета и полуремаркета, хидравлични системи, оборудване и екипировка, както и на фирми за сервизно оборудване, резервни части, гуми, масла, аксесоари и консумативи, финансови инструменти и услуги, вериги бензиностанции, застрахователни компании

TRUCK EXPO 2022 е най-важната платформа на Балканите, показваща бъдещето на индустрията за търговски превозни средства. Петото издание на изложението ще предложи уникално сечение на цялата верига на транспортта. Тук посетители и широката общественост могат да се срещнат с международни производители, доставчици и нови потребители. Очакват Ви световни премиери, най-новите технологии, разработки и изследвания, с акцент върху транспорта, автоматизацията и свързаността, безопасността, опазването на околната среда, електрическата мобилност и новите концепции за градска мобилност.

Днес можем да избираме от широка гама стоки, произведени по целия свят, които се доставят до вратата ни. Не ги пропускайте !

Повече  за изложението вижте на www.truckexpo.eu.