Мото Експо 2024

MOTO EXPO 2024  – специализирано изложение за мотоциклети, АТV, UTV и SSV машини, скутери и мотопеди, велосипеди, както и на свързаните с тях аксесоари, консумативи и принадлежности.

От 20 до 23 април 2024 г.

зала „АРЕНА СОФИЯ’’ – гр. София.

Работно време:

20-22 април 2024: от 10.00 до 19.30 часа

23 април 2024: от 10.00 до 14.00 часа

MOTO EXPO 2024 се очертава да бъде най-голямото събитие в България за моторизирани дву-, три- и четириколесни превозни средства, на което ще се представят премиерите на световни марки, новостите от производителите в мотоциклетната индустрия, както и последно поколение иновативни технологии и др.

Запазено място на изложението имат и производителите и търговците на екипировки, аксесоари, масла, резервни части и др. и възможността за закупуване на облекло, аксесоари и компоненти, предлагани на място.

Може да се забавлявате и участвате в различни организирани шоу програми, като: професионални стънт изпълнители, демонстрации на мотоциклетни трикове, много награди и изненади. Основната съставка е споделянето на страстта към мотоциклетизма, която ще откриете точно на Moto Expo на най-високи нива.

Ще има много фирми с екипировки, аксесоари, масла, резервни части и др.: Motopower.EU , MOTOBOOM, MY MOTO, MOTOACCENT, G-MOTO, CAFE RACER CLUB BULGARIA, PANDORA, CORONA PLEVEN, RYMAX-LUBRICANTS BULGARIA, K.J.CUSTOM, и др.

За посетителите  БЕЗПЛАТЕН паркинг

През уикенда ще може да видите “Глобуса на смъртта“ от Цирк Колозеум и стънт шоу.

За всички дошли на изложението ще има и допълнителни забавления, хранителна зона и др.

Ще има и много изненади, за които ще Ви информираме допълнително.