Автомобилен салон София 2009

Международен автомобилен салон София 2009 отвори врати от 13 до 21 юни в Интер Експо Център за многобройните почитатели на леките автомобили и за всички посетители, чийто бизнес е свързан с автомобилната индустрия. За деветнадесети пореден път най-престижният автомобилен форум в страната – включен в календара на OICA /Международната организация на автомобилните производители/, представи новите тенденции в бранша.

На изложението бяха показани експонати от следните марки:

Автомобили: ALFA ROMEO, BRABUS, CADILLAC, CHEVROLET, CITROEN, DAIHATSU, FIAT, HONDA, HUMMER, KIA, LADA, LANCIA, LEXUS, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SSANG YONG, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA и други.

Мотори и скутери: APRILIA, BOMBARDIER, HONDA, PEUGEOT, SUZUKI, YAMAHA и други.

Организаторите на Автомобилен салон София – Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България /ААП/, съвместно с дългогодишните си партньори – Агенция Булгарреклама ЕООД и Експо Тим ООД се постараха да привлекат вниманието на всички фенове на автомобилите.

  • За дамите, любителки на автомобилите, беше изграден център за разкрасяване Beauty Zone Peugeot. В зоната беше експониран автомобил Peugeot 207 CC – купе кабриолет. В него и около него се провеждаха различни състезания и демонстрации.
  • Всеки ден различни фирми за спортни и младежки облекла, очила и аксесоари провеждаха ревюта и демонстрации сред посетителите на Автосалона в рамките на Авто мода.
  • За деца до 16 години, придружени от родител, входът за изложението е безплатен. Най-малките посетители можеха да се забавляват и играят в детския кът Funny Land, където бяха разположени масички, столчета и играчки на Chicco.
  • За младежите, любители на екстремни изживявания, също бяха подготвени подходящи изненади и състезания с ATV.

Цената на входните билети беше 6 лева за възрастни и 3 лева за ученици над 16 години, за студенти и пенсионери.