Мото Експо 2017

БЛИЗО 200 МОТОЦИКЛЕТА И НАД 40 ПРЕМИЕРИ ЗАРАДВАХА ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА MOTO EXPO 2017

Очакваното с огромно нетърпение от мотоманиаците MOTO EXPO 2017 стартира на 24 март в Sofia Ring Mall и продължи до 2 април. 200 двуколесни звяра, сред които и над 40 премиерни модели бяхя показани на мотосъбитието на годината, което се проведе под егидата на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България.

MOTO EXPO доказва високата си класа, като и през 2017 бяха представени най-новите модели на почти всички световни производители на мотоциклети и скутери. Сред тях са Aprilia, BMW, Ducati, Ducati Scrambler, Honda, Husqvarna, Kawasaki, КТМ, Kymco, Moto Guzzi, MV Agusta, Peugeot, Piaggio, Vespa, Yamaha и Quadro. За да бъде още по-интересно и полезно за посетителите, на изложението имаше и многообразие от специализирана екипировка, аксесоари и резервни части, както и велосипеди.

Станалото вече традиционно MOTO EXPO беше с вход свободен и беше посетено от над 200 000 души.

MOTO EXPO 2017 премина под мотото „Сподели пътя“ – кампания за безопасност и толерантност между всички участници в движението.

Целта й беше да се намалят инцидентите и черната статистика, чиито най-чести жертви са именно мотоциклетистите и велосипедистите. Партньори на ААП в „Сподели пътя“ бяха МВР и БЧК, които взеха активно участие, бяха проведени редица практически демонстрации за реакция в различни ситуации на пътя и беше предоставена информация с ценни съвети за безопасност.